Відновити сили та пізнати нове: нацпарки України пропонують ТОП-20 туристичних програм на вихідні

04/08/2023 : 10:13

Кожному українцю важливо хоча б інколи зупинятись та перезавантажуватись, щоб далі ще завзятіше працювати на спільну Перемогу. У цьому випадку, що може бути краще, ніж відпочинок на природі? Завдяки нашим Збройним Силам в Україні є багато мальовничих куточків та дивовижних місць, де можна почувати себе в безпеці.

Працівники наших національних парків та заповідників спільно з https://wownature.in.ua/ створили 20 туристичних програм на вихідні в семи областях України. 

Кожна програма — це детальна інструкція для мандрівника: з контактами, локаціями, активностями та навіть рекомендаціями місцевих страв. 

Прогулятися віковічним лісом чи місцями згаслих вулканів,  відвідати реабілітаційні центри для тварин, а може, подолати пороги Південного Бугу – кожен маршрут подарує незабутні враження та допоможе відволіктися від турбот сьогодення. Це сприятиме поліпшенню ментального здоров’я. 

Дізнатися детальну інформацію про туристичні програми можна за посиланням https://wownature.in.ua/sezon-2023/

Більше корисних порад про те, як зберегти ментальне здоров’я під час війни та техніки самодопомоги дивіться на сторінках Всеукраїнської програми ментального здоров’я #Тияк, яка впроваджується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Більше інформації на сторінках:

https://www.howareu.com/

https://www.facebook.com/howareu.program

https://t.me/howareu_program