ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про завершення процедури громадського обговорення проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про затвердження Порядку віднесення видів рослинного та тваринного світу до інвазійних чужорідних видів»

08/05/2024 : 16:04

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про завершення процедури громадського обговорення проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про затвердження Порядку віднесення видів рослинного та тваринного світу до інвазійних чужорідних видів»

Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996, інформацію про початок громадського обговорення проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про затвердження Порядку віднесення видів рослинного та тваринного світу до інвазійних чужорідних видів» (далі – проєкт наказу) було розміщено 05.04.2024 на офіційному вебсайті Міндовкілля. Громадське обговорення проєкту наказу тривало протягом одного місяця з дня оприлюднення шляхом подання пропозицій та зауважень у письмовому вигляді до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України на адресу: вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, та електронну адресу: [email protected]. В процесі громадського обговорення пропозиції та зауваження до проєкту наказу не надходили.