ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про завершення процедури громадського обговорення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання письмової згоди (повідомлення) на транскордонне перевезення небезпечних відходів та висновку на транскордонне перевезення відходів»

15/04/2024 : 10:54

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про завершення процедури громадського обговорення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання письмової згоди (повідомлення) на транскордонне перевезення небезпечних відходів та висновку на транскордонне перевезення відходів»

Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996, інформацію про початок громадського обговорення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання письмової згоди (повідомлення) на транскордонне перевезення небезпечних відходів та висновку на транскордонне перевезення відходів» (далі – проєкт постанови) було розміщено 12.03.2024 на офіційному вебсайті Міндовкілля. Громадське обговорення проєкту постанови тривало протягом одного місяця з дня оприлюднення шляхом подання пропозицій та зауважень у письмовому вигляді до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України на адресу: вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, та електронну адресу: [email protected][email protected]. В процесі громадського обговорення пропозиції та зауваження до проєкту постанови не надходили.