Завантаження Події

« Календар подій

  • Це подія пройшло.

Міжнародне співробітництво для зеленого відновлення України: запрошуємо обговорити можливості та перспективи передбачені ст. 6.2 Паризької угоди

14 Серпня, 2024 : 10:00 12:00

Паризька угода відкриває новий потенціал декарбонізації та зеленого відновлення України. Запрошуємо обговорити можливості міжнародної співпраці та залучення інвестицій у зелене відновлення. Представники Міндовкілля та партнери України поділяться своїми планами, напрацюваннями та досвідом, представлять успішні кейси та обговорять бачення щодо декарбонізації та сталого розвитку, а також розкриють основні аспекти впровадження ринкових механізмів Паризької угоди, зокрема статті 6.2.

Серед спікерів заходу будуть представники Міндовкілля, Федерального відомства з питань навколишнього середовища Швейцарії, KliK Foundation, Глобального бюро з питань навколишнього середовища Японії, ПРООН та Українського кліматичного офісу.

Дата: 14 серпня 2024 року

Час: 10:00 – 12:00 

Формат: онлайн

Мова: українська та англійська

Для участі у заході заповніть реєстраційну форму до 12 серпня 2024 року: https://forms.gle/gmCvJWuVvnjKcRRL6

Нагадаємо, у світі імплементується понад 140 проєктів з метою утворення результатів задля помʼякшення зміни клімату та їх майбутньої передачі на міжнародному рівні. Україна вже розпочала співпрацю зі Швейцарською Конфедерацією та Японією, підписавши відповідні меморандуми у 2022 та 2024 роках.