Завантаження Події

« Календар подій

  • Це подія пройшло.

Запрошуємо обговорити проєкт правил технічної експлуатації сміттєспалювальних установок в Україні

3 Вересня, 2024 : 13:30

Міндовкілля підготувало Правила технічної експлуатації сміттєспалювальних установок, які будуть обов’язковими при проєктуванні, будівництві, оснащенні та використанні таких установок.

Правила охоплюють вимоги до проведення організаційних заходів на об’єктах спалювання, приймання та зберігання відходів, експлуатації установок, управління залишками від спалювання.

Правила поширюватимуться на всі установки в Україні, окрім установок газифікації або піролізу, якщо речовини (гази), що виникають у результаті термічного оброблення відходів, очищуються та перестають бути відходами ще до їх спалювання.

Запрошуємо громадськість, експертів та фахівців у сфері управління відходами обговорити деякі питання експлуатації установок спалювання відходів та установок сумісного спалювання відходів.

Коли: 3 вересня 2024 року о 13:30
Формат: онлайн, платформа Webex

Посилання для приєднання до наради:
https://mepr.webex.com/mepr-ru/j.php?MTID=m03d2baf78a8fdbd01d9ad1bb9ef0ab28

Код наради: 2371 328 4873

Пароль: tQExsfM36M2

Ознайомитися з проєктом наказу Міндовкілля про «Деякі питання експлуатації установок спалювання відходів та установок сумісного спалювання відходів» можна за посиланням: https://bit.ly/3yYVDzV

Для отримання посилання для приєднання до обговорення звертайтесь до контактної особи: Ірина Баннікова, на електронну пошту: [email protected], або за тел. (044) 206 31 68.