ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про затвердження Вимог до розділів проекту регіонального плану управління відходами»

25/07/2023 : 12:56

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту наказу Міністерства захисту довкілля
та природних ресурсів України «Про затвердження Вимог до розділів проекту регіонального плану управління відходами»

Проєкт наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про затвердження Вимог до розділів проекту регіонального плану управління відходами» (далі – проєкт акта) розроблено відповідно
до пункту 10 Порядку розроблення та затвердження регіональних планів управління відходами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2023 р. № 667.

Назва органу виконавчої влади, що розробляв нормативний акт

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України

Назва структурного підрозділу, що розробляв нормативний акт, адреса та телефони

Управління з питань управління відходами, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ (206-31-65, e-mail: [email protected]).

Зазначений проєкт акта оприлюднено на офіційному вебсайті Міндовкілля: www.mepr.gov.ua

Строк прийняття зауважень та пропозицій до зазначеного нормативного акта від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з дня оприлюднення. Зауваження та пропозиції надаються на поштову адресу Міндовкілля: вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035 та електронну адресу: [email protected].

Наказ Вимоги РПУВ доопрацьований

Проєкт Наказу

Проєкт Вимоги до РПУВ доопрацьований

Вимоги до РПУВ

Пояснювальна записка

Повідомлення