ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення доопрацьованого проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про затвердження Переліку професій (спеціальностей), підготовка за якими дає право претендувати на отримання кваліфікаційного документа (сертифіката) для виконання робіт, визначених частиною першою статті 10 Закону України “Про регулювання господарської діяльності з озоноруйнівними речовинами та фторованими парниковими газами”»

05/01/2024 : 15:15

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення доопрацьованого проєкту наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про затвердження Переліку професій (спеціальностей), підготовка за якими дає право претендувати на отримання кваліфікаційного документа (сертифіката) для виконання робіт, визначених частиною першою статті 10 Закону України “Про регулювання господарської діяльності з озоноруйнівними речовинами та фторованими парниковими газами”»

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України повідомляє про оприлюднення на офіційному вебсайті доопрацьованого проєкту наказу «Про затвердження Переліку професій (спеціальностей), підготовка за якими дає право претендувати на отримання кваліфікаційного документа (сертифіката) для виконання робіт, визначених частиною першою статті 10 Закону України “Про регулювання господарської діяльності з озоноруйнівними речовинами та фторованими парниковими газами”».

Назва органу виконавчої влади, що розробив проєкт акта

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України

Назва структурного підрозділу, що розробив проєкт акта, адреса та телефон:

Департамент запобігання промисловому забрудненню та кліматичної політики Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035; тел. (044) 206 33 05, 206 33 08).

Спосіб оприлюднення проєкту наказу: розміщення на офіційному вебсайті Міндовкілля (https://mepr.gov.ua/) у рубриці «Консультації з громадськістю».

Зауваження та пропозиції надаються на адресу розробника: вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035, e-mail: [email protected].