ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкт наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про внесення змін до Технологічних нормативів допустимих викидів забруднюючих речовин із теплосилових установок, номінальна теплова потужність яких перевищує 50 МВт»

09/05/2024 : 12:07

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкт наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про внесення змін до Технологічних нормативів допустимих викидів забруднюючих речовин із теплосилових установок, номінальна теплова потужність яких перевищує 50 МВт»

Проєкт наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України «Про внесення змін до Технологічних нормативів допустимих викидів забруднюючих речовин із теплосилових установок, номінальна теплова потужність яких перевищує 50 МВт» розроблений на виконання пункту 4 розділу ІІ Плану заходів для забезпечення сталого проходження опалювального сезону 2024/25 року та належних умов проживання населення м. Харкова та Харківській області, затвердженого протоколом засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30 квітня 2024 року № 2, з метою виключення з під дії застосування норм наказу Міністерства охорони навколишнього природнього середовища України від 22 жовтня 2008 року № 541 «Про затвердження Технологічних нормативів допустимих викидів забруднюючих речовин із теплосилових установок, номінальна теплова потужність яких перевищує 50 МВт», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 року за № 1110/15801, установок, що використовуються для виробництва електричної енергії з природного газу в межах заходів, що вживаються для уникнення ризиків порушення безпеки постачання електричної енергії, відповідно до пункту 134 розділу XVІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про ринок електричної енергії», що підтверджується листом центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики в електроенергетичному комплексі та у сфері електроенергетики.

Назва органу виконавчої влади, що розробляв нормативний акт

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України

Назва структурного підрозділу, що розробляв нормативний акт, адреса та телефони

Департамент запобігання промисловому забрудненню та кліматичної політики, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ (206-31-30, [email protected])

Зазначений проєкт нормативного акта оприлюднено на офіційному веб-сайті Міндовкілля: www.mepr.gov.ua

Строк прийняття зауважень та пропозицій до зазначеного нормативного акта від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з дня оприлюднення. Зауваження та пропозиції надаються на адресу розробника: вул. Митрополита Василя Липківського, 35; м. Київ, тел. (044) 206-31-00; 206‑31‑43; факс (044) 206-31-07; e-mail: [email protected].